Cases

Filter cases

Categorieën
Spelerbanners langs het veld

VDS is vaste huisleverancier van de Landstede Hammers

Al enige jaren is van Dijk Signmakers vaste huisleverancier van de Landstede Hammers. Rick is een vast gezicht bij de basketbal, niet alleen als lid van de Business Club en supporter maar ook als leverancier. Wij ervaren de samenwerking als erg prettig, aldus Michel Plender van Landstede Hammers.
autoreclame busjes uitgekookt.nl 1

Uitgekookt is blij met het meedenken en resultaat

Voor Uitgekookt maaltijdservice in IJsselmuiden heeft Van Dijk Signmakers een aantal bedrijfsbussen en aanhangers mogen bestickeren. Johan is blij met het meedenken en het resultaat;
Van Dijk Singmakers - rebranding Foresco

Foresco blij met het snelle en efficiënte schakelen van Van Dijk Signmakers

Van Dijk Signmakers voert al meerdere jaren opdrachten uit voor Foresco, waaronder het verzorgen van een totaalpakket voor de rebranding. Marc van den berg, plantmanager van Foresco Hasselt, vertelt over zijn goede ervaring in deze samenwerking.

Lange samenwerking vol mooie projecten tussen Van Dijk Signmakers en Pouw

In de afgelopen jaren heeft Van Dijk Signmakers mooie projecten voor Pouw en hun klanten mogen doen, waaronder het plaatsen van een verlicht logo op de gevel van Pouw. Niels Breider vertelt over zijn ervaring met Van Dijk Signmakers.

Van Dijk Signmakers voorziet wagenpark Greenmouse van autoreclame

Van Dijk Signmakers voorziet het wagenpark van Greenmouse van autoreclame. Wat begon bij een opdracht voor één Citroën Jumpy is inmiddels opgelopen tot circa +10 bedrijfsauto’s.
van-dijk-signmakers-wagenpark-van-gelder

Van Dijk Signmakers haalt mooie opdracht binnen voor de Van Gelder Groep

De kogel is door de kerk. Van Dijk Signmakers uit Zwolle heeft de tender van de Van Gelder Groep uit Elburg gewonnen en mag het wagenpark van dit gerenommeerde aannemersbedrijf in een nieuw jasje steken. Volgens wagenparkbeheerder Ron Leusink van de Van Gelder Groep gaven het ontwerp en de scherpe offerte de doorslag om voor Van Dijk Signmakers te kiezen. ‘Onze wagens krijgen niet alleen een nieuwe, frisse look, onze chauffeurs gaan bovendien nóg veiliger op pad.’
Scroll naar boven