Onze diensten

Wij zijn Van Dijk Signmakers en wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met in- en outdoor signing en het doorvoeren van je identiteit in elk onderdeel van je organisatie. Wij maken zichtbaar wie jij bent!
Waarvoor kun je bij ons terecht? Nou, dat vertellen we je graag!

Autoreclame Skoda Octavia voor Pouw

Auto wrappen

Je auto laten wrappen en voorzien van een andere, matte of glanzende kleur? Bij Van Dijk Signmakers kunnen wij dat voor je realiseren. Naast een mooie nieuwe kleur beschermt het wrapfolie ook nog eens je autolak!

Gevelreclame van de berg groep - Van Dijk Signmakers 3

Gevelreclame

Onder gevelreclame vallen alle reclame-uitingen die zich aan de gevel van een winkel of bedrijfspand bevinden. Verlicht én onverlicht. Gevelreclame zorgt vooral voor het herkenbaarheid van het pand en het vergroten van de naamsbekendheid van jouw winkel of bedrijf.

Indoor signing - airtex 2 - Thereca- van dijk signmakers

Airtex fotobehang

Is jouw kantoorinrichting, winkel of andere ruimte toe aan een nieuwe of andere uitstraling? Decoreer je wanden dan eens met Airtex naadloos fotobehang. Verander die saaie muur in een full color pronkstuk, in jouw stijl!

outdoor reclame doeken PEC Zwolle

Textielframes

Je uiting van het doek af laten spatten? Laat dat maar aan van Dijk over! Wij bedrukken hoogwaardige spandoeken voor binnen en buiten. Je kunt onze spandoeken los bestellen of in combinatie met een passend textielframe.

outdoor signing lichtbak aparthotel hattem

Reclameborden & zuilen

Reclameborden en reclamezuilen zie je overal staan. Bezoekers en passanten maken op deze manier kennis met je bedrijf of merk. Een goede eerste indruk wordt mede bepaald door de kwaliteit van het bord of de zuil.

autoreclame altrex bus zijkant

Autoreclame

Wil je jouw auto, bestelbus of misschien wel complete wagenpark laten voorzien van autoreclame? Een logo, print of tekst op een auto is een effectieve manier om reclame te maken.

image00026

Full Colour Prints

Een full colour print wordt aangeboden voor verschillende toepassingen. Bij Van Dijk Signmakers kun je terecht voor full colour prints in elke gewenste vorm en afmeting. Van hoogwaardige kwaliteit en met een sublieme kleurechtheid.

OUTDOOR SIGNING WIM BLOM

Raambelettering

Je pand zichtbaar maken vanaf de weg of op een locatie waar voorbijgangers langskomen? Dan is raambelettering uitermate geschikt. Deze manier van reclame vergroot de zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijfspand, maar geeft ook privacy en is zonwerend.

Squid Raamfolie

Wil je de lichtinval in de ruimte graag zoveel mogelijk behouden, maar wel voldoende privacy creëren? Kies dan voor de raamfolie van Squid. Dit zelfklevende raamtextiel laat licht door, maar voorkomt dat nieuwsgierige voorbijgangers naar binnen kunnen kijken.

kijk naar de mogelijkheden

Met meer dan 20 jaar ervaring, vakmanschap en gedrevenheid is Van Dijk Signmakers dé specialist op het gebied van in- en outdoor signing. En daar zijn we trots op! We denken met je mee als het gaat over het vergroten van je zichtbaarheid. We durven kritisch te zijn en vragen te stellen. Neem een kijkje in ons portfolio of bel gewoon voor een kennismaking.

Contact

Heb je wensen of ideeën om de uitstraling van je bedrijf te verbeteren?

Scroll naar boven