Airtex Fotobehang

Is jouw kantoorinrichting, winkel of andere ruimte toe aan een nieuwe of andere uitstraling? Decoreer je wanden dan eens met Airtex naadloos fotobehang. Verander die saaie muur in een full color pronkstuk, in jouw stijl!

Airtex wandbekleding

Airtex is behang uit één stuk dat in zijn geheel op de muur wordt geplakt (en is mogelijk tot wel 45 meter lang en 5 meter breed!) Het grote voordeel van Airtex: je hebt niet te maken met naden in het behang. Dit naadloze behang is gemaakt van geweven polyesterdoek met een PVC coating. Deze PVC coating is UV bestendig en voorkomt verkleuring. Het polyesterdoek is enorm sterk en door de structuur worden de prints en foto’s haarscherp afgebeeld. Het effect in de ruimte is echt waanzinnig.

Airtex fotobehang aanbrengen

Airtex behang is geschikt voor binnenhuis gebruik én wordt onder andere toegepast in bijvoorbeeld gebouwen, restaurants, vergaderruimtes, ziekenhuizen, winkels én kantoren. Van Dijk Signmakers levert en monteert Airtex behang op locatie én op alle mogelijke formaten. Heb je zelf een foto die je graag op Airtex wilt laten drukken? Van bestaand sfeerbeeld tot eigen ontwerp er is veel mogelijk! Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij jouw ideale partner.
full colour print schuifwand details

Airtex voordelen

Airtex aanbrengen

Van Dijk Signmakers verzorgt de signing en montage van Airtex behang. Bekijk ons portfolio én neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Jouw kantoorruimte, winkel, werkplek of welke ruimte dan ook toe aan een compleet nieuwe look?
Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat!

Portfolio Airtex Fotobehang

Contact

Heb je wensen of ideeën om de uitstraling van je bedrijf te verbeteren?

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!