Autoreclame

Wil je jouw auto, bestelbus of misschien wel complete wagenpark laten voorzien van autoreclame? Een logo, print of tekst op een auto is een effectieve manier om reclame te maken. Waarom? Dat leggen we je graag uit:

Autoreclame is effectief

Autoreclame doormiddel van bestickering en belettering is een effectieve manier om je bedrijf te presenteren op de weg. Want autoreclame zie je overal; rijdend, geparkeerd, wachtend voor een rood stoplicht én in de file. De investering die je doet met autoreclame is relatief laag, maar je bereikt hiermee meer potentiële klanten dan met een advertentie in de plaatselijke krant. Daarbij zijn de kosten van een advertentie veelal hoger dan die van autoreclame. Autobelettering en bestickering gaan ook nog eens jarenlang mee.

Autoreclame voorbeelden

Van personenauto tot vrachtwagen én van bestelbus tot het gehele wagenpark; Van Dijk Signmakers heeft jarenlange ervaring met autoreclame. Bekijk ook ons portfolio met voorbeelden van bedrijven die jou al voor gingen. Van een eigen logo tot het ontwerpen van de bestickering en belettering, bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres.

Auto bestickering EP Zwolle

Autoreclame voordelen

Autoreclame aanbrengen

Van Dijk Signmakers verzorgt het eventuele ontwerp en het vakkundig aanbrengen van de autoreclame van autoreclame. Neem eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie én bekijk ook ons portfolio.

Offerte aanvragen

Wil jij ook opvallend de weg op? Heb jij ook een wagenpark dat echt gezien mag worden? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat!

Portfolio Autoreclame

Contact

Heb je wensen of ideeën om de uitstraling van je bedrijf te verbeteren?

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!