Gevelreclame

herkenbaarheid & naamsbekendheid buiten op jouw pand

Onder gevelreclame vallen alle reclame-uitingen die zich aan de gevel van een winkel of bedrijfspand bevinden. Verlicht én onverlicht. Gevelreclame zorgt vooral voor de herkenbaarheid van het pand en het vergroten van de naamsbekendheid van jouw winkel of bedrijf.

Gevelreclame mogelijkheden

Bij deze vorm van outdoor signing zijn er verschillende mogelijkheden, denk hierbij aan: doosletters, uithangborden, lichtbakken, naamborden, reclameborden, raamstickers of spandoeken. Ieder pand en bedrijf is hierin uniek, maar ook de indruk die je met de gevelreclame wilt bereiken. Wij bieden voor iedere gevel een passende oplossing. Van een bedrijfslogo tot een tijdelijke reclame-uiting; er is heel veel mogelijk.

Gevelreclame met verlichting

Voor een nog grotere impact en nog betere zichtbaarheid tijdens de donkere dagen en ’s nachts is het mogelijk om gevelreclame te verlichten. Gevelreclame kan op verschillende manieren worden verlicht. Voorbeelden zijn lichtbakken, verlichte letters of neon letters. Van Dijk Signmakers helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes.
Van Dijk Singmakers - Gevelreclame voor TRANSFERRO

Voordelen van gevelreclame

Gevelreclame aanbrengen

Van Dijk Signmakers verzorgt de signing en montage van gevelreclame. Mocht het nodig zijn kunnen wij ook helpen bij het aanvragen van de vergunning. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden en geven je een prijsindicatie. Bekijk ook ons portfolio.

Offerte aanvragen

Van freesletters tot verlichte doosletters. En van gevelborden en spanframes op hoogte gemonteerd tot lichtbakken in allerlei vormen en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij doen het.

Portfolio Gevelreclame

Contact

Heb je wensen of ideeën om de uitstraling van je bedrijf te verbeteren?

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!