Spandoeken en Textielframes

Je uiting van het doek af laten spatten? Laat dat maar aan van Dijk over! Wij bedrukken hoogwaardige spandoeken voor binnen en buiten. Je kunt onze spandoeken los bestellen of in combinatie met een passend textielframe. Met Van Dijk komt je spandoekpresentatie optimaal tot zijn recht!

Spandoeken bestellen die uitblinken

Een spandoek is een perfect reclamemiddel! Voor op je gevel, bouwhek of binnenwand. Wij bedrukken jouw spandoek full colour en met elke gewenste opdruk, foto of tekst. Spandoeken voor binnen en buiten en in elke afmeting. We vertellen je er graag alles over.

Textielframe van goede kwaliteit

Een textielframe wordt gebruikt om spandoeken strak tussen te spannen. Een stevig textielframe voorkomt overmatig opbollen of zelfs loswaaien van het doek. Wij hebben textielframes die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn en die jaren meegaan. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op.
Meshdoeken PEC Zwolle ophangen

voordelen

Offerte aanvragen

Een spandoek met of zonder textielframe bestellen? Wij verzorgen het graag. Elk project is anders. Wij hanteren daarom geen standaardprijzen, maar maken altijd een maatwerkofferte. De offerte is gebaseerd op jouw wensen. Neem gerust contact met ons op.

Portfolio Spandoeken en Textielframes

Contact

Heb je wensen of ideeën om de uitstraling van je bedrijf te verbeteren?

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!