Werkwijze

Onze werkwijze

Een duidelijke werkwijze; daar houden we van bij Van Dijk Signmakers. We werken altijd volgens 3 stappen:

01

Ontwerp

Een belangrijk speerpunt is onze creativiteit. Die laten we natuurlijk graag de vrije loop! Elk project, groot of klein, begint bij het bedenken en ontwerpen. We willen onderscheidend zijn in vorm of beeld, of in technische zin. We vinden het belangrijk om onze klanten elke keer weer te verrassen met onze ontwerpen. Ontwerpen die niet alleen aansprekend zijn, maar ook aansluiten bij de bestaande uitstraling. Huisstijlbewaking noemen we dat.

02

Projectmanagement

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot de uitvoering. We kopen de folies, plaatmaterialen en andere producten in. We plotten en/of printen zelf het vinyl, papier of banner materiaal. We stemmen de inkoop en levering zorgvuldig af met onze leveranciers. Vervolgens plannen we de productie in. Dit hele proces vergt ervaring in planning, coördinatie en aansturing van de signmakers.

03

Productie

Nadat een opdracht is ontworpen en ingepland, gaan we over tot de daadwerkelijke productie. Dat is het snijden van folies, het printen en lamineren van vinyl, het voorbereiden van montages, al dan niet op locatie, en andere voorbereidende werkzaamheden. Een strakke planning en efficiëntie zijn hierbij sleutelwoorden.

Auto wrappen

Je auto laten wrappen en voorzien van een andere, matte of glanzende kleur? Bij Van Dijk Signmakers kunnen wij dat voor je realiseren. Naast een mooie nieuwe kleur beschermt het wrapfolie ook nog eens je autolak!

Gevelreclame

Onder gevelreclame vallen alle reclame-uitingen die zich aan de gevel van een winkel of bedrijfspand bevinden. Verlicht én onverlicht. Gevelreclame zorgt vooral voor het herkenbaarheid van het pand en het vergroten van de naamsbekendheid van jouw winkel of bedrijf.

Indoor signing - airtex 2 - Thereca- van dijk signmakers

Airtex fotobehang

Is jouw kantoorinrichting, winkel of andere ruimte toe aan een nieuwe of andere uitstraling? Decoreer je wanden dan eens met Airtex naadloos fotobehang. Verander die saaie muur in een full color pronkstuk, in jouw stijl!

outdoor reclame doeken PEC Zwolle

Spandoeken & Textielframes

Je uiting van het doek af laten spatten? Laat dat maar aan van Dijk over! Wij bedrukken hoogwaardige spandoeken voor binnen en buiten. Je kunt onze spandoeken los bestellen of in combinatie met een passend textielframe.

Squid Raamfolie

Wil je de lichtinval in de ruimte graag zoveel mogelijk behouden, maar wel voldoende privacy creëren? Kies dan voor de raamfolie van Squid. Dit zelfklevende raamtextiel laat licht door, maar geeft ook privacy.

Ervaringen

Contact

Heb je wensen of ideeën om de uitstraling van je bedrijf te verbeteren?
Scroll naar boven