Werkwijze

Een duidelijke werkwijze; daar houden we van bij Van Dijk Signmakers. We werken altijd volgens 3 stappen:

Ontwerp

Een belangrijk speerpunt is onze creativiteit. Die laten we natuurlijk graag de vrije loop! Elk project, groot of klein, begint bij het bedenken en ontwerpen. We willen onderscheidend zijn in vorm of beeld, of in technische zin. We vinden het belangrijk om onze klanten elke keer weer te verrassen met onze ontwerpen. Ontwerpen die niet alleen aansprekend zijn, maar ook aansluiten bij de bestaande uitstraling. Huisstijlbewaking noemen we dat.

Projectmanagement

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot de uitvoering. We kopen de folies, plaatmaterialen en andere producten in. We plotten en/of printen zelf het vinyl, papier of banner materiaal. We stemmen de inkoop en levering zorgvuldig af met onze leveranciers. Vervolgens plannen we de productie in. Dit hele proces vergt ervaring in planning, coördinatie en aansturing van de signmakers.

Productie

Nadat een opdracht is ontworpen en ingepland, gaan we over tot de daadwerkelijke productie. Dat is het snijden van folies, het printen en lamineren van vinyl, het voorbereiden van montages, al dan niet op locatie, en andere voorbereidende werkzaamheden. Een strakke planning en efficiëntie zijn hierbij sleutelwoorden.

Ons uiteindelijke doel is altijd een tevreden klant. Daar doen we alles voor.